Scooterlening

Posted on : juni 3, 2015 | post in : geld lenen |Leave a reply |

Geld lenen voor een scooter

Wil je een nieuwe scooter rijden maar heb je geen geld voor een nieuwe scooter dan kun je een lening aangaan. Veel mensen kiezen in dat geval voor een persoonlijk krediet bij hun eigen bank. Bij een lening weet je vooraf wat je de looptijd is en hoeveel je gaat betalen.

Een scooter leasen

Leasen is eigenlijk ook een lening. Als je een scooter wilt leasen dan betaal je ook maandelijks een vast bedrag met een looptijd tussen de 36 en 72 maanden. Op die manier betaal je een vast laag maandbedrag en kun je toch een gloednieuwe scooter uitzoeken.

De leaseaanvraag wordt vaak binnen 48 uur verwerkt. Om in aanmerking te komen moet je 18 jaar of ouder zijn, een vast inkomen hebben en niet bij het BKR (Bureau Krediet Registratie) bekend zijn op een negatieve manier. Kredietverstrekkers registreren je bij het BKR zodra je een lening aangaat. Ben je geen vlotte betaler of is er een achterstand dan wordt dit geregistreerd. Als je in de toekomst een nieuwe lening aan wilt gaan dan kan de nieuwe kredietverstrekker inzicht krijgen in je betaalgedrag. Is er geen sprake van een wanbetaler dan is er ook geen negatief kenmerk en zul je in feite gewoon een lening kunnen aangaan. De kredietverstrekker zal naar je inkomsten kijken en beoordelen of het verantwoord is om een lening te verstrekken. Met leasen van een scooter werkt dit net zo.

Je lease (lening) is goedgekeurd

Zodra je te horen hebt gekregen dat je lease/lening akkoord is bevonden kun je de scooter kopen die je in gedachte had. Weet je het al en heb je al een keuze kunnen maken? Wel eens over een Kymco scooter gedacht? Kymco maakt kwalitatief goede scooters voor een scherpe prijs. Ze bestaan al een behoorlijke tijd en leveren vanaf het begin goed spul. Hierdoor heb je er jaren lang plezier van.

Waarom gaan voor nieuw

Het voordeel van een nieuwe scooter is dat je niet snel te maken zult krijgen met reparatiekosten of groot onderhoud. Een nieuw apparaat is nu eenmaal wat betrouwbaarder, zeker als je je houdt aan de onderhoudsintervallen.

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *