Lenen voor kapotte spullen

Posted on : augustus 26, 2014 | post in : geld lenen |Reacties uitgeschakeld voor Lenen voor kapotte spullen |

Geld lenen voor kapotte spullen

Het komt eigenlijk nooit uit dat je spullen kapot gaan. Maar het komt helemaal nooit uit als je spullen ineens kapot gaan en je er geen geld voor hebt staan. Bepaalde spullen in je huishouden zijn ontzettend belangrijk. Je kunt bijvoorbeeld niet zonder een kapotte wasmachine of ijskast. Ondanks dat ze een keer kapot kunnen gaan is het een duur grapje om ze te vervangen. Je hebt dus snel geld nodig om de kapotte spullen direct te vervangen. Maar hoe kan je kapotte spullen zo snel vervangen met een geldlening?

Als je moet wachten op de bank dan kan je vaak nog erg lang wachten. De bank keert soms pas na twee weken een geldlening uit. De geldlening moet eerst door een goedkeuring team heen en je moet uiteraard een positief BKR hebben. Gelukkig kan je ook snel geld lenen voor kapotte spullen. Als je snel geld wilt lenen dan moet je absoluut niet naar de bank gaan, maar eens op het internet gaan kijken. Op het internet vindt je verschillende geldleningen waarbij je snel geld kunt lenen. Het zijn financiële instellingen die hun geld zo snel mogelijk willen uitlenen. Je kunt hier zelfs terecht voor kleine bedragen zoals bijvoorbeeld een nieuwe wasmachine of ijskast. Vervolgens bepaal je online de looptijd van je geldlening en voor je het weet heb je een nieuwe lening afgesloten.

Je kunt een online geldlening voor kapotte spullen op drie manieren afsluiten. De slimste oplossing is een persoonlijke geldlening. Dit is een geldlening van bijvoorbeeld vijfhonderd of duizend euro. Je bepaald online helemaal zelf hoe lang de looptijd van de verzekering is. Hoe langer de looptijd, hoe lager de vaste lasten per maand. Een nadeel van een langere looptijd is dat je meer rente betaald en uiteindelijk duurder uit bent. Het ligt er dus even aan wat je ervoor over hebt. Dit is in ieder geval een flexibele oplossing om snel geld te lenen binnen 24 uur. Een andere oplossing is een voorschotje. Je krijgt tot 750 euro op je rekening gestort en deze moet je aan het einde van de maand als je salaris binnen is terug betalen. Het is een hele snelle lening en er zijn niet veel voorwaarden aan verbonden behalve dat je op tijd moet terug betalen. Nadeel is de wat hogere rente dan bij een persoonlijke lening en dat het geld aan het einde van de maand terug moet zijn. Het voordeel zijn de lage voorwaarden en dat je het geld snel op je rekening hebt staan.

De laatste optie voor snel geld lenen voor kapotte spullen is een doorlopend krediet. Je kunt hiermee exact het bedrag dat je nodig hebt lenen en terug betalen wanneer jij dit wilt. In principe betaal je alleen maandelijks rente en zodra je het geld bij elkaar heb kan je de lening in één keer aflossen. Het enige nadeel is dat de rente hoger is en je geen stok achter de deur hebt. Het is jouw verantwoording om de lening terug te betalen en bij een persoonlijke lening gebeurt dit automatisch.

Comments are closed.