Creditcards

Posted on : september 26, 2014 |post in : |Reacties uitgeschakeld voor Creditcards |

Geld lenen dmv Creditcard

Een creditcard is in sommige gevallen een handig betaalmiddel. Handiger dan de pinpas. Maar ook omdat je met de pinpas lang niet altijd alle betalingen kunt doen. Een auto huren in het buitenland of de aanschaf van goederen via internet in het buitenland kunnen soms alleen met een Creditcard worden gedaan. Welke creditcard past het beste bij jou en zijn er zaken waarop je vooral moet letten? In dit artikel besteden we aandacht aan bepaalde merken creditcards maar gaan we ook dieper in op zaken zoals het bestedingslimiet en de kosten van dergelijke kaarten.

Waar een creditcard bestellen?

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de merken Visa, Mastercard en American Express. Dit zijn enkele van de vele creditcards die voorhanden zijn. Ook bekende winkelketens zoals de Bijenkorf hebben een eigen creditcard maar bijvoorbeeld je bank. In de meeste gevallen zijn dit echter gewoon creditcards van bekende merken zoals Visa en Mastercard. Maar welke kaart is voor jou het beste? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Maar als je bijvoorbeeld hecht aan een goede klantenservice, dan is het verstandig om een creditcard van je bank te nemen. Bij vragen en/of problemen kun je altijd terecht bij de bank.

Ideaal voor gebruik in buitenland

Ben je een type die vaak in het buitenland verblijft of de wereld verkent? Met een pinpas kun je dan lang niet overal betalen, omdat sommige soorten pinpassen niet geaccepteerd worden. Een creditcard is daarom min of meer een pre om te bestellen als je graag zekerheid wilt. Neem bij voorkeur een bekende creditcard van ICS. Denk aan Mastercard of aan Visa. Deze worden doorgaans altijd geaccepteerd, waar je je ook bevindt. Het hangt van o.m. je inkomen en kredietwaardigheid af hoeveel geld je maximaal kunt opnemen. Wil en kun je het maximale limiet aanvragen, dan zul je automatisch een hogere vergoeding betalen voor het gebruik. Maar dit alles (de kosten) heb je uiteraard zelf in de hand.