Geld lenen zonder BKR

Posted on : oktober 13, 2014 |post in : |Reacties uitgeschakeld voor Geld lenen zonder BKR |

Geld lenen zonder BKR

Bijna iedereen probeert tegenwoordig te lenen zonder BKR toetsing. Dit is meestal het geval als ze een BKR codering hebben of snel geld lenen moeten. Lenen zonder BKR is vandaag de dag goed mogelijk, als je maar weet waar je moet zoeken.

Wat is een codering bij het BKR?

Mensen die een lening hebben in de vorm van een creditcard, persoonlijke lening of krediet, staan bij het BKR in Tiel geregistreerd. Deze registratie is een normale procedure, het BKR houdt simpelweg de persoonsgegevens van mensen bij die een lening hebben. Er wordt bij gehouden of iemand niet te veel financiele verplichtingen op zich neemt en daardoor in de financiƫle problemen kan komen.

Naast het registreren van persoonsgegevens van mensen die een lening hebben, registreert het BKR ook betalingsgedrag en leengedrag. BKR coderingen krijg je als je een afbetaling gemist hebt of te laat betaald hebt- of misschien helemaal niet betaald hebt. De meeste geldverstrekkers zullen je geen geld lenen zonder BKR toetsing als je meer dan vijfhonderd euro wilt lenen.

Andere opties
Wanneer je echter snel geld lenen moet kun je in sommige gevallen geld lenen zonder BKR toetsing. Vaak kom je dan terecht bij bedrijven die zich specialiseren in geld lenen zonder BKR toetsing. Je moet er op rekenen dat leningen zonder BKR toetsing qua rente tarief duurder zijn. Dit doen de geldverstrekkers omdat ze het risico zoveel mogelijk af willen dekken.

Je kunt voor een lening zonder BKR ook bij particuliere geldverstrekkers terecht. Deze geldverstrekkers kun je meestal achterin de dagbladen geadverteerd zien staan. Dit zijn niet perse foute kredietverstrekkers, maar het is verstandig bij deze manier van lenen de overeenkomst goed na te lezen.

De minilening zonder BKR

Een andere optie is de minilening. Een mini lening zonder BKR (wat ook wel mini krediet wordt genoemd) is een financieel product dat over is komen waaien uit de Verenigde Staten. Je kunt met een codering bij het BKR en meerdere leningen toch een mini lening afsluiten. De mini lening zonder BKR is heel geschikt voor mensen die een negatieve BKR codering hebben en die snel geld lenen moeten. Dit is vooral handig als je het met je salaris bijvoorbeeld niet tot het einde van de maand redt.

Lenen zonder BKR is dus heel goed mogelijk zolang je bereid bent een hogere rente te betalen. De mini lening is de ultieme vorm van lenen zonder BKR, maar hierbij moet je oppassen dat je het wel binnen de dertig dagen terug kunt betalen.